New dating show

Voor een nieuw dating programma zijn wij opzoek naar leuke single mannen en vrouwen. Liefde kan soms uit een onverwachte hoek komen. Maar dan moet je er wel voor open staan. Wil jij op een verrassende wijze in aanraking komen met de liefde? En ben jij tussen de 18 – 40 jaar Geef je dan nu op!

More info & apply

Temptation Island

Zijn jij en je partner toe aan de ultieme relatietest en zijn jullie ervan overtuigd dat jullie de verleiding kunnen weerstaan? Of ben je vrijgezel en sta je bekend als de beste verleider/verleidster uit jouw streek? Schrijf je dan nu in voor het nieuwe seizoen van Temptation Island!

More info & apply

Obese

In het nieuwe seizoen van Obese volgen wij mensen die de strijd met hun overgewicht aangaan. In die loodzware strijd worden ze bijgestaan door een team van deskundigen. Lijd jij aan morbide obesitas en wil jij de regie over je lichaam én je leven weer in eigen handen krijgen? Geef je dan nu op!

More info & apply

First Dates

Ben jij single en op zoek naar echte liefde? In het First Dates restaurant is iedereen welkom van jong tot oud. Geef je dan op, of iemand anders: een buurman, buurvrouw, vriend of vriendin. Wij zoeken voor jou de match voor een onvergetelijke ontmoeting tijdens een heerlijk diner. Wie weet ontmoet jij de liefde van je leven…

More info & apply